Bitcoin gidişat yıldız tarihi 30.03.2021

Cavendish muzu, Tropikal Race4'e (TR4) karşı savunmasızdır.

Toprakta yaşayan pestisitlere dirençli bir patojendir. Enfekte bir Cavendish muz ağacı, gazabını bir tıkanıklık yoluyla hissederek suya ve besin maddelerine erişimini engeller.

Ağaç sadece bir kaçak değil, üzerinde oturduğu arazi çiftliği kurtarmak için karantinaya alınır. Enfekte bir ağaç muhtemelen çiftliğin mahsulünün tamamen yok edilmesi anlamına gelir.

TR4 ile ilgili en kötü kısım, onu nerede bulabileceğinizdir.

TR4, dünyanın bir bölgesi veya ülkesiyle sınırlı değildir. Bunun yerine küreseldir ve görünüşte her yerde bulunan bu muzun tüm dünyanın arzını tehdit eder. Tüm dünyaya hızla yayılan bu patojenin tedavisi yok ve görünürde bir çözümümüz yok.

En popüler muzu seven herkes için varlığı sona erebilir.

Şimdi, Cavendish'in neden yok olmanın eşiğine geldiğine baktığımızda, çeşitlilik en önemli nedendir. Sadece eksikliği, çeşitliliğin neden önemli olduğuna dair çok önemli bir nedeni vurguluyor. Cavendish üreyebilseydi, zamanla mutasyona uğrasa ve TR4 gibi hastalıklara karşı gelişebilseydi, tüm dünyanın arzının tehdidi potansiyel bir sonuç olmayacaktı.

Ve bitcoin söz konusu olduğunda… Cavendish’in zayıflığı, bitcoin'in neden direnç kazandığını gösteriyor.

Bu yarılanma döngüsü sırasında, en iyi çeşitlilik merceğinden görülen, dikkate değer bir etki meydana geliyor. Ve bugün size göstereceğim gibi, bitcoin ve kripto'nun dirençli olmasını sağlayan şey bu çeşitliliktir.

Şimdi, bahçede çalışırken birkaç podcast dinledikten sonra bu makaleyi yazmak için oturdum. Her biri kendi başına saygılıydı. Birinin bitcoin'i tartışmak için bir hükümet yetkilisi vardı, bir diğeri NFT'lerin konuğun uğraştığı bir sorunu nasıl çözdüğünü detaylandırdı ve bir diğeri, müşterilere bitcoin getirmek için saklama görevlilerinin, komisyoncuların ve eğitim araçlarının oluşumunu açıklayan iki finansal danışmanla ilgiliydi.

Perspektifler oldukça çeşitlidir. Ve üçüncü podcast'in sonuna yaklaştığımda, sadece iç içe geçmiş bir pislik ve ter karmaşası değildi, aynı zamanda bu yeni pazara girenlerin profesyonel geçmişlerinin ne kadar farklı olduğunu düşünmeye başladım.

Altı yıllık uzayı takip ettiğimde, bunu düşünmeye hiç yaklaşmadım. Aslında, yaptığım diğer tek zaman bir bitcoin konferansı sırasında oldu. Bir sonraki sunumu beklerken “takım elbise” ve “kapüşonlu kıyafet” miktarını saymaya başladım. O yıl, yolculuğa çıkan küçük dükkan girişim kapitalistlerinin varlığı göze çarpıyordu.

Sanki sadece iki piyasa katılımcısı var ve siz ya kapşonlu ya da özel takım elbisenin ahlakına düştünüz. Elbette, arıza garip bir aşırı basitleştirmedir. Ama bunu kendi deneyimlerinize dayanarak muhtemelen ilişkilendirebileceğiniz bir şey olduğu için yapıyorum.

Ayrıca, yeni bitcoin ve kripto çeşitliliğini bir bütün olarak açıklamama yardımcı oluyor.

Geçen hafta burada masamın karşısına çıkan bazı haberler var.

Bir sanatçı ve müzisyen, müzikle gömülü sınırlı bir dijital sanat sürümü oluşturmak için bir araya geldi.

Bir spor takımı sahibi, NFT'lerin telif hakkıyla korunan materyallerle yaşadığı sorunları çözdüğünü söyledi.

Miami valisi, çalışanlarının maaşlarını bitcoin olarak kabul etmelerine izin vermek istiyor ve şehirde kripto yeniliğini teşvik etmek istiyor.

Takım elbise ve kravat takan mali danışmanlar, trilyonlarca dolarlık müşteri servetini kripto paraya daha kolay bir şekilde getirmek için bir projeye öncülük ediyor.

Bir Yeni Zelanda emeklilik fonu, bitcoin'e 17,5 milyon dolarlık bir yatırım bildirdi.

Başka bir Wall Street bankası.

Ve en önemlisi yakın arkadaşlarımdan ikisi nihayet daldı.

Bu liste perakende satış, Wall Street, kurumsal emeklilik araçları, mali danışmanlar, hükümetler, sanatçılar, müzisyenler, uber zengin yatırımcıları temsil ediyor.

Bitcoin, katılımcıları söz konusu olduğunda hiç bu kadar çeşitli olmamıştı. Ve ağın güçlenmesinin nedeni de budur.

Bunu sadece muz açısından ve genetik çeşitlilik sayesinde daha dirençli olarak düşünün. Ancak çok çeşitli bir kullanıcı ağı.

Devam edin ve zihninizde merkezi olmayan bir biyolojik ağı görselleştirin. Aklıma hep topraktaki mantar ağları gelir.

Bir ağ saldırıya uğrarsa, kendini savunmaya yardımcı olmak için kaynaklar yeniden yönlendirilir. Tehditten başarıyla kurtulduktan sonra, kendisini aynı saldırıya karşı daha kolay koruyabilir.

Bitcoin'de olan budur.

Savaş ve savunmanın çoğu bitcoin maksimalistleri, Ethereum maxis, LINK denizcileri ve daha pek çok şeyle gerçekleşiyor. Ancak, kripto ağının dışından bir tehdit varsa, bu farklı varlıklar… Ayrıca, hükümeti, Wall Street yöneticilerini, şirketleri, sanatçıları, müzisyenleri, sporcuları, spor takımı sahiplerini, VC'leri, yatırımcıları kapsayan varlıklar… birlikte yükselecek. ağı savunmak için.

Bu, tüm çeşitli iç tarikat tartışmalarının bir bütün olarak kriptoyu savunmaya yöneleceği zamandır.

Ve tehdit her zaman yakın olmasa da, bir bütün olarak kripto ağının kendini savunma yeteneği gün geçtikçe artıyor. Yeni giriş dalgası, karşılığında daha dayanıklı ve daha güçlü bir ağ oluşturmaya yardımcı oluyor. Ve ağa yapılan her yeni saldırı, bir sanık dalgasıyla sonuçlanıyor (yani, madencilik okyanusları kaynatıyor).

Dahası ... ABD hükümeti ve FED, bitcoin ve kripto varlığına yönelik birincil tehditler olarak görülüyor. Bileşenlerinin ve parçalarının daha fazlası kripto para birimlerine girmeye başladıkça, mevcut seyri tersine çevirmek o kadar zorlaşıyor.

Bu döngünün gerçekten benzersiz olmasının ana nedenlerinden biridir. Ortaya çıkma şekli muhtemelen hepimizi şaşırtacak. Bu yüzden her seferinde bir hafta alıyoruz.

Espresso - The Weekly ChainPulse'un bu sayısının arkasındaki amaç, bizi bu şekilde yönlendirmeye yardımcı olmaktır. Bu keşfedilmemiş bölgede size rehberlik etmek için tasarlanmıştır.

Bu yüzden, muz konuşmasında fazla ileri gitmeden, hadi konuya girelim.

Yeni olanlar için öncelikle sizi Espresso'da ağırlamaktan memnuniyet duyarım. Her Pazartesi Weekly ChainPulse Raporunu yayınlıyoruz. Bitcoin ve kriptonun üç farklı mercekten nasıl göründüğüne dair bir özet var. Küresel makro finansal sistem, bitcoin veya kriptonun makro 10.000 ft görünümü ve haftalık yapı.

Sık sık referans vereceğimiz için, haftanın geri kalanı için başlangıç ​​noktası görevi görür.

Makro

Geçen haftanın birikimi, kripto için gelecek ayların bir barometresi olmaktan başka bir şey değildi.

Federal Yönetim Kurulu Başkanı Powell and Co., kripto karşısında gelecekte bir açmazın yaklaşacağına dair endişeleri yatıştırmak için çok az şey söyledi. Bu beni, bir ETF süreçte olana veya ABD merkez bankası dijital para birimi (CBDC) yaklaşana kadar daha fazlasını duymayacağımıza inandırıyor.

Bu arada, FED'in ne zaman devreye girmesi gerektiğine dair bir fikir edinmek için piyasaları izlememiz ve muazzam para arzı artışı, ortadan kalkamayan sürekli nicel genişleme çabaları ve sürdürülemez borç sayesinde finansal çöküşü önlemeye çalışmamız gerekecek yükler.

Oranların yükselmesi, Powell'ı basınç valfini Bitcoin için yükseliş sağlayacak bir şekilde gevşetmeye zorlayacağından, izlediğimiz göstergelerden biri.

Yeterince hızlı yapmazsa, bitcoin kısa vadede piyasa çapında bir elden çıkarılmaya başlayabilir. Bitcoin için uzun vadeli durumun yakın zamanda değişmesi muhtemel olmasa da, bitcoinin bir satışta kırbaçlanma potansiyeli gerçektir.

ABD devlet tahvillerinin 30 yıllık getirilerine bakıldığında, getirilerdeki hızlı hareket Powell'ın tepkisine neden olabilir. Grafikte,% 2,67 seviyesinin hemen üzerinde gerçekleşen hızlı fiyat hareketinin bazı tarihsel örneklerine işaret ediyorum. Bu bölgeye 30 yıllık getiri girerse, Powell'ın hala elinde olan birkaç kaldıraçtan birini çekmesi için yeterli olma potansiyeli var.



Burada ilginç olan şey, verimin yaklaşık bir yıldır şekillenen bu parabolik eğilimleri kırmaya hazır görünmesidir. Mavi çip hissesinden daha riskli sayılan varlıklar için bu iyi bir şeydir. Parabolik trendi kıran ve yana ya da önceki en düşük seviyelere doğru ilerleyen parmaklarımı çaprazladım.

İzlediğim diğer grafik ABD Doları endeksi (DXY). Bu hafta, tarihsel olarak kısa veya uzun vadeli tersine çevirmelerin meydana gelme eğiliminde olduğu bir aralıkta gezinmeye başlayacak. Burada yukarı yönlü bir ivme varsa, bu, bitcoin için bazı kısa vadeli düşüş fiyat hareketlerine yol açabilir.


Bu grafiklerin her ikisi de, bitcoin için yayılma etkisine neden olabilecek oldukça önemli bazı alanlara giriyor veya giriyor. Bunun nedeni, fiyatların veya getirilerin ne kadar hızlı hareket edebildiğidir ve bu, pazar genelinde bir "çekilme" görevi görür.

Bitcoin'in neye benzediğine geçelim…

Makro Zincir Üzeri Kripto Beat

Bugün bunu ve onu takip eden bölümü çok hızlı ve isabetli hale getirmek istiyorum. Bunun nedeni, önceki haftaya göre çok az değişiklik olması ve gereksiz yere gereksiz hale gelmek istemememdir.

Gereksizliği önlemek için, son zamanlarda incelediğimiz bazı çizelgeleri parçalıyorum ve bunlara hızlıca bir satır atıyorum. Sadece son zamanlarda tartıştığımız metriklere değiniyorum. Devam edin ve metriğe aşina değilseniz tıklayın, sizin için ayrıntılandırdığımız makaleye yönlendirileceksiniz.

Unutmayın, bu metrikler potansiyel bir zirvede olduğumuzu ölçmemize yardımcı olmak içindir. Nötr, en tepede olan bitcoin okumasına yakın olmadığı anlamına gelir.

Piyasa Değeri / Termokap Oranı - Yükseliyor, ancak aşırı satım alanına yaklaşmıyor. Bu tarafsız ve piyasa bitcoin güvenliği için adil bir fiyat ödüyor.

Pi Döngüsü Göstergesi - İki hareketli ortalama henüz geçmedi. Bunu yaptıklarında, tarihsel olarak zirveye ulaşan günler oldu. Geç fiyat hareketi bu ikisi arasındaki boşluğu artırdı. Bu tarafsızdır.

Mayer Multiple - Yarın bu konuyu ele alacağız, o yüzden o zamana kadar bu konuyu erteleyeceğim.

Puell Multiple - Bu bizim erime göstergemizdir. Aşırı alım bölgesinde olduğunda, son parabolik itmeye hazır olabiliriz. Nötr.

1 Yıl + HODL Dalga Grafiği - Bir yıl veya daha uzun süre HODL uygulanan arz miktarı% 56'dır. % 50'nin altına indiğimizde, HODLers'ın fiyatın daha fazla artmayacağına inandığını göstereceği için not almaya başlayacağız. Aşağıdaki tabloyu inceleyebilirsiniz.



Burada listelediklerimden çok daha fazlasını ele aldık. Ancak, bu listeyi daralttım çünkü yaklaşan olaylar dizisi olacağına inandığım şeyleri izlemeye başlayabiliriz.

Senaryo, HODL dalga grafiğinin% 50'nin altına düştüğü, ardından birkaç gün sonra Puell'in yandığını ve birkaç gün sonra Pi Döngüsünün kesiştiği yer olabilir. Veya benzeri.

Bu kadar hızlı bir ardıllık görürsek, bu, masadan biraz para almayı, kendimizi korumaya almayı veya bazı olumsuz türevleri satın almayı düşünmemiz gerektiğinin güçlü bir göstergesidir.

Şimdilik, henüz o noktada değiliz. Bir şey olursa, fiyat önümüzdeki hafta şarj olmaya hazır görünüyor… Bir sonraki bölüm burada devreye giriyor.

Zincir Nabız

Geçen Cuma geçen hafta yaşananların bir özetini verdik. Eğer kaçırdıysanız, okumak için lütfen birkaç dakikanızı ayırın. Nereye gittiğimiz konusunda faydalı bir döküm. Daha da önemlisi, hiçbir şey değişmedi.

Piyasadaki kuru toz hala dağlık seviyelerde.


Neredeyse bir milyar USDt, Tether'de dolandırılmaya hazır durumda.


Risk ölçüm cihazımız, son altı aya göre çok düşük kalmaya devam ediyor ve Yakıt Ölçer 75'te olduğu için piyasayı yönlendirecek yakıt miktarı inanılmaz.


Ve son olarak, fonlama oranları hala iyi görünüyor. Geçen büyük opsiyonların sona erme tarihinin ışığında hafta sonu biraz sıçrama yaşandı. Ama şimdi biraz geri çekildiğimize göre, burada durduğumuz yer burası.


Sahne, fiyatı yükseltecek şekilde ayarlandı. Şimdi sadece balinaların adım atması ve her şey hazır olduğu için bir yön vermeye ihtiyacımız var.

Kripto Üzerindeki Nabzınız,

Kaynak


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

22.06.2020 - 26.06.2020 arası işler

Asp.net RestSharp ile data post etmek

List Box Item içindeki elemanları aşağı veya yukarı taşımak